Bejelentkezés

Tudatosan a jövőért

Rövid reklámfilm

Dokumentumfilm

Facebook

Támogatók/Partnerek

Tisztelt Gazdák!
Június 8 - 12-e között 2 svájci szakember irányításával takarmánykészítő képzést szervez a Gyulafehérvári Caritas Vidékfejlesztés. A képzés időtartama 5 nap, a következő program szerint:
1. Nap, hétfő, június 8: a kaszálás előkészítése, kaszálás és rendpalás, növényismeret. Találkozás reggel 8 órakor a Caritas Vidékfejlesztés udvarán, innen indulnak a résztvevők autókkal a helyszínre.
2. Nap, kedd, június 9: a kaszálás,forgatás elmélete, a gépek beállítása. Helyszín a Caritas Vidékfejlesztés képzésterme. Időtartam: 8-13 óra között.
3. Nap, szerda, június 10: a lekaszált fű forgatása, összehúzása, , nedvességének megítélése,behozatala ,a szénaszárító kezelése. Helyszín: a Caritas Vidékfejlesztés, valamint a hétfői helyszín.
4. Nap, csütörtök, június 11: növényismeret; a növényállomány részeinek-, korának-, minőségének-, tápértékének-, kaszálási idejének felismerése, Időtartam: 8-13 óra között. Helyszín: Caritas Vidékfejlesztés képzésterme.
5. Nap, péntek, június 12: a kísérleti céllal vetett különféle pillangósok, takarmánykeverékek megtekintése, kiértékelése. Ugyanakkor gyümölcs témában tart szakmai konzultációt a svájci szakember, meglévő gyümölcsös, ribizlis látogatásával egybekötve. Helyszín Gyergyóújfalu, valamint Gyergyószentmiklós.
A képzés ára 180 lej.
A résztvevőknek lehetőségük van,hogy akár egy nap is részt vegyenek, ebben az esetben 45 lej/nap a részvételi díj. A résztvevők tanúsítványt kapnak.
A program , az időjárás függvényében változhat, jelentkezni a 0730 015.195-ös telefonszámon, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet június 4-ig.