Bejelentkezés

Tudatosan a jövőért

Rövid reklámfilm

Dokumentumfilm

Facebook

Támogatók/Partnerek

Miért jó az Átalvetőn vásárolni?

A Gyulafehérvári Caritas Vidékfejlesztés egy közvetlen értékesítési hálózat kiépítésén dolgozik, amely az „Átalvető" márkanév körül koncentrálódik.

Kezdeményezésünkkel lehetőséget kínálunk a falusi kisgazdaságok számára a termékeik értékesítésére online rendszerben. Célunk egy bizalmon alapuló kapcsolati hálózat kialakítása a falusi őstermelő és a városi fogyasztó lakosság között. A hagyományos gazdálkodás által előállított termékek révén a városlakók megtapasztalhatják a vidék hamisítatlan ízeit.

A kezdeményezés megvalósítása által reményeink szerint a családi gazdaságok megerősödnek, új munkahelyek létesülnek, a vidék fejlődése, vonzereje ez által is előmozdulhat.

A kétkezi munka is lassan értékké válik. Azzal, hogy a helyi termékek iránti kereslet növekedéséhez hozzájárulunk, közvetve elősegítjük azt is, hogy a településeink, a kistérségünk, vagy a régió gazdaságilag fejlődjön, az ott élő embereknek életminőséget biztosíthasson.

Meggyőződésünk, hogy a Székelyföld jövője a családi léptékű mezőgazdaság visszaállítása és a helyi egészséges élelmiszerellátás mentén biztosítható. Csak a gazdálkodással lehet életminőséget biztosítani a vidék emberének.